Kristoffer ”Kringlan” Persson

Mitt namn är Kristoffer men jag kallas för det mesta för Krille. Trots att jag nu är 37 år gammal kan jag i mångt och mycket fortfarande känna att jag inte är äldre än 18 (dock med en kropp som ibland skriker att den är närmare 90).

Många av mina ungdomsår försvann i dunklet av depression och jag har kämpat med ångest i hela mitt liv. Jag har alltid haft svårt att bli betrodd och kände länge att det inte fanns någon som verkligen lyssnade på mig. Det är därför som jag har engagerat mig och jobbar som peer supporter; för att hjälpa andra som brottas med sitt mående och som kanske har svårt att bli sedd och trodd. Jag vet hur det är att inte se någon mening med livet men jag vet också att det går att ta sig igenom avgrundsmörkret som kan kännas kvävande och ogenomträngligt.


Musiken har alltid varit min räddning oavsett hur djävulskt piss jag har mått, hur förbannad jag än må ha varit eller när jag helt enkelt har känt för att bara ge upp. Eftersom jag saknar talangen och koordinationen som krävs för att spela instrument har jag fått hänge mig åt musiken genom att vråla sönder halsen, släppa skivor och skriva om musik. Så även om jag aldrig har flängt land och rike runt i turnébussar så har jag haft ett finger med i scenen som har gett mig så mycket tröst och energi genom åren. Stereon är praktiskt taget alltid igång oavsett vad jag gör – spelar datorspel, lagar mat, bakar eller läser. Det är inte helt ovanligt att musiken är igång i bakgrunden även när jag sträckglor på någon tv-serie. Så man får kanske helt enkelt benämna mig musikidiot.

Jag kan nås via 0724 66 04 95 eller kristoffer@ungavuxnatrelleborg.nu

Hej & Välkommen, Denna sajten använder sig av s.k. cookies. Cookies är små textfiler som lagras i din webbläsare av sidor du besöker. De hjälper till att förbättra din upplevelse medan du navigerar på hemsidan.  Läs gärna mer om vår Cookie-Policy