Duke W. Shane

Jag heter Duke, är 37 och har drivit Unga Vuxna Trelleborg i olika roller och har valt att arbeta med dessa frågorna för att jag vill se ett samhälle där unga människors mående och tankar om framtiden ska tas på allvar och för att ingen ska behöva må så dåligt och hamna utanför på det sättet jag själv gjort i min ungdom. Allt som händer i den perioden i någons liv har stor påverkan på hur vuxenlivet och framtiden blir och jag vill att vi främjar psykisk hälsa och välmående.


I bakgrunden så är jag ett gammalt mobboffer som älskar musik, det ockulta och nördig populärkultur. Innan jag började arbeta för psykisk hälsa så har jag gjort lite av allt möjligt -jobbat till sjöss, frilansat som musikjournalist och varit skivbolagsrepresentant. Jag har lirat med ett gäng olika band och medverkat på skivor men aldrig turnerat eller blivit den rockstjärna som mitt 17-åriga jag ville bli.

Om du behöver prata med någon om allt och inget som har en krokig resa bakom sig (och till viss del framför mig) så får du gärna kontakta mig.

Du når mig på telefon: 0724 66 04 93 (vard. 10-18) Det går bra att smsa om du föredrar det. Du kan även skicka mejl till mig på: duke@ungavuxnatrelleborg.nu eller boka en tid här på hemsidan.