Duke W. Shane

Jag heter Duke, är 37 och har drivit Unga Vuxna Trelleborg i olika roller sedan 2017 och har valt att arbeta med dessa frågorna för att jag vill se ett samhälle där unga människors mående och tankar om framtiden ska tas på allvar och för att ingen ska behöva må så dåligt och hamna utanför på det sättet jag själv gjort i min ungdom.

Allt som händer i den perioden i någons liv har stor påverkan på hur vuxenlivet och framtiden blir och jag vill att vi främjar psykisk hälsa och välmående.


I bakgrunden så är jag ett gammalt mobboffer som älskar musik, det ockulta och annan nördig populärkultur. Innan jag började arbeta med frågor som rör psykisk hälsa och återhämtning så har jag gjort lite av allt möjligt -jobbat till sjöss, frilansat som musikjournalist och varit skivbolagsrepresentant. Jag har lirat med ett gäng olika band och medverkat på skivor men aldrig turnerat eller blivit den rockstjärna som mitt 17-åriga jag ville bli. Just nu medverkar jag som gitarrist i två olika band.

Jag har haft ett allt annat än perfekt liv bakom mig som kantats av psykisk ohälsa, skolmisslyckande och socioekonomiskt utanförskap men jag har ändå lyckats klara mig genom det mesta och mår numera bättre än någonsin förr. Mycket av mitt liv handlar om att hitta vägar och strategier för att kunna hantera olika saker som hör till livet och att må så bra som möjligt.

Mina diagnoser (ADHD och Aspergers Syndrom) fick jag så sent som vintern 2020 efter att under många år behandlats för de mer akuta symptomen av mina sjukdomar. Medicin och terapi har haft en stor betydelse i min nyorientering men den största behållningen har jag haft av att träffa andra som gått igenom liknande saker.

Om du behöver prata med någon om allt och inget som har en krokig resa bakom sig (och till viss del framför mig) så får du gärna kontakta mig.

Du når mig på telefon: 0724 66 04 93 (vard. 10-16.00) Det går bra att smsa om du föredrar det. Du kan även skicka mejl till mig på: duke@ungavuxnatrelleborg.nu eller boka en tid här på hemsidan.

Hej & Välkommen, Denna sajten använder sig av s.k. cookies. Cookies är små textfiler som lagras i din webbläsare av sidor du besöker. De hjälper till att förbättra din upplevelse medan du navigerar på hemsidan.  Läs gärna mer om vår Cookie-Policy