Jag är 36. Bor i Lund med min fästmö, bonusbarn och två katter.

Har varit med och drivit UVT i olika roller & tappningar sedan starten 2017. Min nuvarande yrkesroll är Processledare och Peer Support. Arbetat inom psykiatrin sedan 2014. Innan dess bl.a jobbat som frilansande musikskribent, skivbolagsrepresentant, roddare och en massa mindre stimulerande och givande jobb utöver det.

Resan bakom mig är rejält krokig och snårig med pissig barndom, utanförskap, depressioner, ångestproblematik och självskadebeteende. Jag har fortfarande mycket kvar att jobba med, det har man under hela livet, men jag har kommit så mycket längre än jag tidigare trott varit möjligt.

Mitt liv är bättre nu än någonsin och jag har många saker att vara tacksam och stolt över. Men att få vardagen och måendet att gå ihop kräver mycket energi vilket gör att jag har stort behov av återhämtning.

Tror stenhårt på att varje människa besitter egenskaper och potential som måste lyftas och stärkas. Brinner för inflytande- och delaktighetsfrågor och vill bidra till ett samhälle vi kan vara stolta över och med gott samvete kan lämna efter oss till kommande generationer.

Jag vill bemöta människor med öppenhet, värdighet och respekt eftersom det är så jag tycker att vi som medmänniskor ska bemöta varandra.